obrazek produktucernahora-mont
obrazek produktuSalon sluneční
Rychlé reference

made in simple

Prohlédněte si náhodný výběr z referencí.

Další reference
webdesign@dra-go.cz

Naše služby / Tisk / Fotokiosek, tisk fotek bez čekání ve Slaném

Zakládáte nebo doplňujete rodinné fotoalbum? Máte krásné fotky z dovolené, bohužel pouze v mobilu nebo v digitálním fotoaparátu? Chcete si sami a v klidu ze všech vašich fotek vybrat právě jen ty nejpovedenější, které chcete mít vytisknuté?
Tak to jste u nás správně!
V rámci rozšíření našich služeb pro Vás, naše zákazníky, jsme ve Slaném uvedli do provozu SAMOOBSLUŽNÝ FOTOKIOSEK - vy si prostě přinesete flash (CD/DVD, paměťovou kartu nebo mobil s kabelem či bluetooth ), na které máte vaše fotky v elektronické podobě a za krátkou chvíli si odnesete vaše fotky ve špičkové kvalitě na fotopapíře formátu 10x15cm.
FOTOKIOSEK tiskne opravdu kvalitně, rychle a za nízkou cenu! Obsluha je snadná a přehledná, v případě nějakých zádrhelů vám samozřejmě se vším rádi poradíme a pomůžeme.
A ještě něco pro vás máme: pokud jste zdaleka nebo prostě jen nestíháte, stačí se domluvit a my vám vaše fotky vytiskneme a pošleme na dobírku až k vám domů.

Pořádáte ve vaší obci slavnosti, poutě nebo třeba dětský karneval?

Nabízíme právě pro vás pronájem FOTOKIOSKU v určený den za předem dohodnutou cenu ( školy, školky, obce a neziskové organizace mají slevu). Budeme potřebovat pouze jedno parkovací místo na osobní auto a připojení k elektřině, FOTOKIOSEK přivezeme a návštěvníci vaší akce budou mít možnost si fotky, které nafotí, vytisknout ihned a za nízkou cenu. Využijte naší nabídky za zaváděcí ceny!
Čím víc, tím líp!

Ceny fotek :

do 20ks za 7,-Kč / 1ks

nad 20-50ks za 6,50Kč / 1ks

50ks a více za zaváděcí cenu 4,50Kč.

obrazek produktu

Neváhejte využít tuto akční nabídku nezávazným vyplněním formuláře.

Jméno:

Telefon:

Soubor:

Security code Opiš kód:
Text:

Co vám přinese SEO

SEO? Přímá cesta k informacím o vaší firmě!  Nabízíme SEO URL optimalizaci pro vyhledávače, s jejíž pomocí bude vaše internetová prezentace snadno k nalezení pro Vaše zákazníky – jednoduše najdou v bludišti internetu přímo ten váš web! Analyzujeme potřeby nejen vaší firmy, ale před  Celý článek

Návrh www prezentace

Profesionální grafika od nás - a vaše stránky zaujmou na první pohled! Vašim stránkám dodá naše grafika nejen nový lesk a nápad, svým
barevným provedením, přehledností, rychlostí načítání předčí vaše www prezentace konkurenci.
Grafický návrh od nás bude respektovat veškerá  Celý článek

Fotokiosek, tisk fotek bez čekání ve Slaném

Tak to jste u nás správně!
V rá  Celý článek